Informace k školnímu roku 2012/2013

Vážení rodiče, vážené děti, vážení přátelé!
Dovolte mi Vás informovat o následujícím školním roce.

První důležitá informace je, že čas schůzek vrátíme do starých kolejí, tzn. že schůzky budou každé pondělí vždy od 16:00 do 18:00 hodin. První schůzka bude 10. září. Pokud bychom i letos museli kvůli svým školním povinnostem posunovat čas schůzek, budete o tom všichni včas informováni. A pokud by k tomu skutečně došlo, nebude to dříve, než v říjnu.

Ještě před první schůzkou se tradičně vydáme na rozjezdovou výpravu do Čachnova a to v termínu 7. – 9. září. Rozjezdovou výpravu letos strávíme v malebné vesničce Čachnov na Vysočině, kde jsme už několikrát na rozjezdovce byli a nedávno jsme tam měli Vánoční vápravu. Určitě se je na co těšit.

Další zářijová akce která nás čeká, je Zlatá fazole. Vydáme se k Náměšti nad Oslavou, kde se potkáme s pionýry ze všech koutů republiky. Organizátoři slibují zajímavý a netradiční program a také proto omezili kapacitu akce jen na 350 účastníků. Kapacita je sice již vyčerpána, my se však nemusíme bát, protože jsme si dopředu stihli dostatečný počet míst zarezervovat!

Níže přikládám ještě přihlášku do oddílu, kterou prosím odevzdejte do konce září na některé schůzce. Členský příspěvek je letos stejný jako loni, činí tedy 600 korun za celý rok. Pokud jej zaplatíte celý naráz, budeme rádi. Avšak pokud chcete, můžete si jej rozdělit a zaplatit v září jen 300,- a v druhém pololetí zbylých 300 doplatit.

Níže přikládám důležité dokumenty:

Přílohy: