Kontrola stanů, středa 2. 3.=>úspěšně splněno

Tak se nám podařilo úspěšně zkontrolovat všechny stany, jejichž počet překračuje číslo 30! Stany které měly nějakou vadu (díry, nefunkční zipy…) můžou být díky Vám odeslány do servisu a budou pak na léto už plně funkční a připraveny k použití. Proto bych chtěl moc poděkovat všem, kteří se na kontrole podíleli. Byli to: Peťa K., Peťa V., Martin V., Martin Ř., Vítek, Kuba K., Velbloud, Michal, Šimon a Iva. Zejména bych chtěl poděkovat Ivě, která ještě nemá povinnost pracovat pro ZS, ale přesto nám přišla pomoct a i díky ní se nám podařilo zkontrolovat za 2 hodiny všechny stany. Všichni, kdo jste přišli tak máte již odpracováno a tím i splněnu podmínku pro účast na Letní expedici. Ještě jednou díky za dobře odvedenou práci!
Jirka

Vážení přátelé, mám pro Vás neodolatelnou nabídku, jak si můžete odpracovat potřebné hodiny pro LEX. Jak jistě víte, pro účast na Letní expedici musí každý zeesák odpracovat hodiny pro ZS. Pokud chodíte do 4. nebo 5. třídy, potřebujete 1 hodinu. Pokud chodíte do 6. třídy a výš, pak potřebujete hodiny 2. A to nejlepší – pokud jste ve 3. nebo 2. třídě, pak pracovat nemusíte! 🙂

Na kontrolu stanů jsme se domluvili na tuto středu 2. 3. od 17 do 19 hodin. A vězte, že je lepší odpracovat teď se svými kamarády, než pak někdy těsně před letní expedici balit inventář, natírat lopatky, vytřepávat deky nebo třeba rovnat kolíky :). Pokud tedy máte alespoň trochu času, tak prosím přijďte. Sraz je v 17 hodin ve vestibulu v Lužánkách.